2016. december 29., csütörtök

Három MAC termék, amit érdemes kipróbálni!


Bizonyára közületek már mindenki hallott a MAC márkáról, ha mégsem, akkor érdemes a nemrégiben webshoppal bővült, magyar weboldalukat megnézegetni. A márka termékei egyébként már rég nem csak a sminkeseket kívánják kiszolgálni, hanem minden smink kedvelő hölgyet és urat is. Ha pedig már volt szerencséd az üzletben is szétnézni, akkor biztosan tudod, hogy a sok termék, textúra és szín között mennyire el lehet veszni és hirtelen azt sem tudjuk mire is van pontosan szükségünk. Ezért készül most ez a poszt, ezzel a három termékkel, amikkel biztosan nem lehet mellélőni. 

Mineralize Skinfinish - Soft & Gentle

A klasszikus, kultikus highlighter (kiemelő), ami minden bőrtónuson szuperül mutat. Finomra őrölt, alig észrevehető csillámokat tartalmaz, amellyel gyönyörűen kiemelhetjük az arccsontunkat.  Nem túl fehér, nem túl arany. Hétköznapra is bártan viselhetjük, ilyenkor kevésbé "mártsuk" bele az ecsetet és csak finom vonásokkal vigyük fel, ha pedig alkalmi sminket készítünk vagy csak szeretnénk egy kis extra ragyogást aznap, akkor permetezzük be vízzel magát a terméket (az én kedvencem hozzá bármilyen termálvíz spray) és így applikáljuk fel az arccsontunk tetejére. Utóbbival igazán különleges effektet érhetünk el.

Creamblend Blush - Ladyblush

Ha egy igazán természetes pirosítóra szeretnénk szert tenni, akkor szívből ajánlom a Ladyblush-t. Hónapok óta ez a mindennapi pirosítóm, szinte nem is nyúltam máshoz, mióta felfedeztem. A népszerűségének egyik oka maga a formula és a textúra. Egyrészt könnyedén felvihető akár kézzel is, nem kell hozzá speciális ecset, könnyen eldolgozható és nagyon tartós. Másrészt krémpirosítóként nagyon természetes hatást kelt és a szín maga is olyan, ami nagyon sok bőrtónus természetes pírja lehet.

Pro Longwear Paint Pot - Groundwork

Tulajdonképpen ez egy hosszantartó krémes szemhéjfesték, amit önmagában vagy más por állagú szemhéjfesték alapjaként is lehet használni. Nálam a hétköznapok alapdarabját képezi ez a nagyon krémes, könnyen kezelhető matt, középbarna szín. Elég csak ujjal, esetleg egy pufi ecsettel eldolgozni  a szemhéjon és máris kaptunk egy nagyon szép, természetes árnyékot a szemünkön. Minimál, francia stílusú sminkek alapkelléke, ami a természetességet hangsúlyozza, az "így keltem fel ma reggel" hatást kelti. 


Nekem jelenleg ez a három kedvenc termékem a márkától és bátran ajánlom, hogy csekkoljátok le őket, ha legközelebb MAC üzlet közelében jártok! 

Nektek van kedvencetek a márkától? :)


0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése