2016. január 23., szombat

Estée Lauder Double Wear alapozó teszt - Videó


Ebben a videóban egy magas fedésű alapozót elemzek ki Nektek. Megtudhatjátok hogyan érdemes zsíros vagy száraz bőrhöz adaptálni egy ilyen jellegű terméket. Előtte-utána részekkel, láthatjátok a felvitelét és tippeket is adok az alapozó választáshoz.

Tudassátok velem, ha szeretnétek további bőr előkészítési illetve alapozó választási tippeket is hallani! De természetesen örülök bármilyen újabb videóötletnek is, úgyhogy ne tartsátok magatokban! :) 

7 megjegyzés :

Gigi, tudnál ajánlani valami mást a mac-en kívül a dw alá? vagy ez annyira megéri az árát, hogy érdemes beruházni rá?

Mármint primerre gondolsz? Matt vagy inkább ragyogóbb hatást szeretnél?

mindkettőre jól jönne ajánlás:-)

Az az igazság, hogy eddig nem voltam olyan nagy primer fan, mostanában kezdtem el használgatni őket. Mattító/pórusösszehúzó primer pl. A NYX Pore refiner primere. Aztán ott van az Hourglass Mineral Veil, ami szintén szuper, de külföldről kell sajnos rendelni. Ez a Timecheck lotion a Mac-től igazából elég jó sztem, átmenet egy hidratáló és egy nagyon mattító primer között. Ragyogónak a Mac Strobe krémje szuper ezt akar keverheted is az alapozóhoz. A Lancome-nak volt egy Eclat Miracle nevű primere/highlightere, amit kivontak, viszont azt vissza fogják hozni Lisa Eldridge szerint hamarosan. Aztán, ami még ragyogó és kicsit nehezen elérhető az a Becca Shimmering Skin perfector, ezekből van kicsi kiszerelés is. Hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem tudtam segíteni. :)

A strobe nyert.Koszonom az ajanlast!;-)

A strobe nyert.Koszonom az ajanlast!;-)

Megjegyzés küldése