2012. május 30., szerda

Körkérdés - szempillagöndörítő

Ti használtok szempilla göndörítőt? Ha igen milyet?

Ma jutott eszembe ez a számomra érdekes kérdés, mert újat akartam venni. Eddig egy Rossmann saját márkásat használtam, amit akkor vettem, amikor elkezdtem komolyabban foglalkozni a sminkeléssel, most már kb. 2 éve. Nem volt rá eddig panaszom, azóta csak egy Müllereset próbáltam, ami borzalmas szerintem, de sosem gondolkodtam abban, hogy drágábbat vegyek. tudom létezik olyan is, ami melegíthető és egyéb extra funkciókkal bír, de valahogy ez eddig sosem érdekelt különösebben. Egyébként szeretem az ilyen kütyüket, tényleg látványos változást lehet vele elérni, jobban kinyitja a tekintetet, mintha csak szempillaspirált használnék, ráadásul nekem ez idő alatt nem is roncsoltam a pilláimat.

Most, hogy egy újat szerettem volna beszerezni körbejártam a boltokat, a következő eredmény született:

  • Douglas: nem árulnak szempillagöndörítőt
  • Rossmann: saját márkás és NYC
  • dm: azt hiszem csak saját márkás van
  • Marionnaud: kétféle sajátmárkás, egyis sima, másik fekete
A fekete "marionnaudosat" választottam, ő tűnt a legszimpatikusabbnak, ráadásul a pénztárnál kiderült, hogy 990 Ft helyett most csak 595 Ft-ba kerül. :)
Igazából meglepődtem a gyér kínálaton, mert biztosan tudom, hogy a Shiseido és a Chanel is gyárt ilyen szerkezetet...
Neten is próbáltam keresgetni, de elég komoly összegeket elkérnek értük, így maradtam az olcsóbb változatnál. Valószínűleg ha tudnám, hogy egy drágább darab sokkal többet nyújt, mint az olcsóbb változat, akkor kipróbálnék egyet, egyenlőre viszont marad ez, amit a képen láthattok. :)

12 megjegyzés :

Nekem is a Rossmannos van még, lassan ideje lenne venni valami csillivillibbet :D Ez a Marionnaudos nagyon szimpi...

Nekem is rossmannos van :D szerintem, ha nincs különös funkciója, akkor jó az olcsó verzió is. Bár a melegíthető biztos még látványosabb és tartósabb eredményt ad, de nekem spec arra már nincs igényem. Szeretem egyébként :) majdnem mindennap használom, semmi gondja a szempilláimnak.

Én nem használok, egyszer kipróbáltam, és nekem nem jelentett különbséget :D

Én ebayról rendeltem nem volt egy font,és a szállítás is ingyen volt.:)Szerintem bár egyszerű kínai de nekem tökéletesen megfelel.Ami a durva hogy mind2 oldala gumis az összenyomó részen így nem roncsolja egyáltalán a pillákat.

Én még annak idején Torontóban vettem az enyémet, Sephora saját márkás. Nekem is van rajta cserélhető gumipárna, meg vagyok vele elégedve. Ha nem rohanok akkor mindig használom, mert valóban nagyon szépen megemeli a pillákat. Most lassan nekem is kellene már újat vennem. Egyébként vannak különböző szempillagöndörítők, már csak azért is, mert mindenkinek más alakú a szeme.

Èna jó öreg kiskanalas módszert használom,így a kütyü ingyen van,az eredmény meg ugyanolyan,mint kütyüvel.

nekem persze csak a drágább jó :( mármint én a sima mezeit nem tudom használni, mert rohadt mélyenülő szemeim vannak, de az urban decay-nek elég speckó a szempillagöndörítője, az bevált, szeretem és mindennep használom azóta is :D

Én kb. 2 éve használok szempillagöndörítőt, olyan hagyományos, egyszerű fajtát. 750Ft a H&M-ben, és 2 v 3 kis gumi betét van hozzá, lehet cserélni. :) Az én szintemen teljesen jó.

A Douglas is árul, tuti, mert nekem olyan van:D

Ez tök jó, mert bementem és direkt megkérdeztem. hehe :D

Én is gondolkozom ezen..amúgy működik? :)

Megjegyzés küldése