2012. április 11., szerda

Paula's Choice kedvezmény!!A Glamour napokon nem csak bolti vásárláskor tudtok felhasználni egy kupont, hanem már internetes vásárlásra is!  Ugyanis a http://www.paulaschoice-eu.com/ oldalon -20% kedvezményt kaptok a vásárolt végösszegből! Szerintem ez szuper ajánlat, ha valaki fontolgatta, hogy kipróbálja a termékeket, ez most egy nagyszerű lehetőség! 
Akciós kód: GLAMHUN20
Nyugodt szívvel ajánlom a hámlasztókat, ezek Magyarországon nehezen beszerezhetőek, illetve ilyen az antioxidáns szérum is. Azt még elmondom, hogy engem azzal fogott meg ez a márka, hogy tényleg azt teszi, amit ígér, se többet se kevesebbet. A termékeket nem tesztelik állatokon, és mentesek mindenféle "töltelék"anyagoktól pl. illlatanyag, térfogatnövelő...stb.
Ha bármi kérdésetek van, akkor azt még a vásárlás előtt megtehetitek, természetesen magyarul:  info@paulaschoice.hu címen.

Terveztek bármit venni az akció keretein belül?

6 megjegyzés :

Megkérdezhetném hogy az üzlet merre található? Ha mégsem neten keresztül szeretnék rendelni...
Köszönöm :)

Nincsen üzlet, (azt hiszem sehol sem a Világon, de nem akarok hülyeséget mondani)Magyarországon biztosan nincs, csak online tudsz rendelni!

Nekem nem fogadja el az akciós kódot :(

Persze, hogy nem, mert még nincsenek Glamour napok! :) ápr. 13-15!! :D

Köszi,benéztem,hogy mikortól kezdődik az akció :) Azt szeretném kérdezni,ha AHA és BHA hámlasztót is szeretnék használni egymással párhuzamosan mennyire lehet mellette szoláriumba járni? Vagy elég ha szoli előtt is bekenem az arcom egy 50 faktoros bőrvédő krémmel?

Megjegyzés küldése