2011. augusztus 17., szerda

Rimmel I Love Lasting Finish körömlakkok

Kedves postás bácsi ma reggel ezekkel várt az ajtóban... Képzelhetitek az örömöt. :) Akkor meg aztán pláne, amikor kiderült, hogy megkaptam az egész színskálát. :) Hogy miről is van szó? A Rimmel így a nyár végére piacra dobott egy újfajta körömlakkcsaládot I Love Lasting Finish névvel. Jöjjön egy kis marketing szöveg:
"A Rimmel az emblematikus londoni helyszínekből merít inspirációt, és az utcák merész vibrálását jeleníti meg körömlakkjaiban, melyek biztosan nem maradnak észrevétlenül! Az I Love Lasting Finish lakkok színei fényesek és hosszantartóak. Stílusos és megfizethető, ezért majd legalább olyan gyakran akarod majd újrafesteni körmeidet, amilyen gyakran átöltözöl. Gyerünk, fejezd ki magad az új színekkel, és vedd át a tökéletes londoni stílust!"
Ebben a családban most 5 szín kapott helyet, ezek pedig a következők: 
ÉLÉNK PINK                       Hot Shot (270)
KORALL/NARANCS               Apricot Punch (053)
ERŐS LILA                         Black Cherries (193)
SZIVÁRVÁNYOS SÁRGA        Lemon Drop (058)
FÉNYES FEKETE                  Black Cab (080)
Azt mondjuk nem teljesen értem, hogy miért csak kettő szín ezekből az illatosított, szerintem szuper lenne, ha az össze az lenne. Ezek pedig a Lemon Drop illetve az Apricot Punch. Csupán annyiban különbözik a csomagolásuk, hogy a szívecskében megtaláljátok a "fruities" feliratot. Az ajánlott fogyasztói ár: 699 Ft, viszont a Rossmannban a héten akciós! :) Sok-sok körmös bejegyzés fog következni mostanában, ha nem bánjátok.

A termékeket a Coty Hungary Kft-től kaptam tesztelésre, de ez nem befolyásolja a véleményemet sem negatív sem pozitív irányban a termék minőségét illetően.

7 megjegyzés :

Szépek:) Kíváncsi vagyok milyenek lesznek a körmödön.

nagyon nagyon jók! a pinket imádom :D

Én tegnap vettem meg a barackot és imádom. Az előbb fel is tettem a blogra a tesztet, nagyon szép körmön is.:) Soha nem volt még illatosított lakkom.:D Nagyon tetszik a csomagolás és az egésznek a minősége. A lilán még gondolkodom.:)
(Andi)

Húú, most aztán irígykedek! :D
A pink és a barack nagyon szépek.

Nekem a barack színű nagyon tetszik!:)

Wow, ezek nagyon jok! Kaptál tolem egy díjat, a blogomon találod a részleteket! :)

Megjegyzés küldése