2011. augusztus 22., hétfő

Hatalmas Cherry Culture haul

Akik a facebookon olvasnak már tudnak arról, hogy két héttel ezelőtt gondolkoztam azon, hogy rendelni szeretnék a Cherry Culture-ről, ugyanis már nagyon régóta nézegetem a Beauty Blendert. Külföldi oldalakon kimerítettem már a review-kat, aztán Dorka is csinált róla egy videót és teljesen meggyőzött, hogy ezt nekem is ki kell próbálnom. De a weboldalon nem volt akció hirdetve, gondoltam várok még egy kicsit, hátha lesz nemsokára. Felléptem a facebook oldalukra, és ott elérték a 20.000. lájkolót, ezért -20%-os akciót hirdettek, gondoltam ez egy jel és meg is rendeltem. Ma érkezett meg a csomag, a Beauty blendert már ki is próbáltam. A BB krémek felviteléhez nekem nem vált be eddig semmi a kezemen kívül, de nagyon nem szeretem "összekenni" semmivel a kezemet, miközben sminkelek és most első körben elmondhatom, hogy mennyire tetszett vele az eredmény.Olyan szépek így együtt...
Műszempillákat több, mint fél éve tervezek venni, nézegettem is melyik lenne jó, az ArtDeco-sak állítólag szuperek, de nem szerettem volna 2-3000 Ft-ot kiadni egy műszempillára. Így a NYX mellett döntöttem, amiről hasonló jókat hallottam szintén Dorkától, de azóta nem rendeltem erről az oldalról, most viszont kb. 600 Ft-ért jutottam hozzá darabjáért, ami szerintem elég jó ár, ráadásul van olyan jó minőség, hogy többször is fel tudok használni egy pillát. A Duo ragasztót már beszereztem, indulhat a próbálkozás.
A színes szemhéjtusok darabja olyan 1200 Ft körüli összegre jött ki, szintén szuper ár. Nekem az idén nyáron az ilyen színes tusok kimaradtak, de most bepótoltam. :) Andinál olvastam még régebben róla mennyire tartósak, ezért mertem belőle többet is rendelni. A zöld volt még, az is szép, de én azt magamon nem tudom elképzelni.
Nemrég nagy szemöldök projektbe kezdtem, rengeteg videót végignéztem már, olvasgatom a tippeket, mert nagyon túl lett szedve, és nem vagyok vele megelégedve, ricinusolajjal kenegetem jelenleg, hogy visszanőjenek a szálak. Találtam a NYX-nél egy szemöldök filcet, ez nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Illetve új a szemöldök formázó szettjük is, amiről a képekről azt hittem kis picike lesz, de nem, mert hatalmas! :)))
Az ajakceruzák  darabja kb. 1 dollárra jött ki (kb. 200Ft), ami egyszerűen nevetséges, pláne ha megemlítem, hogy a Müllerben 2000 Ft körül van darabja, kb. tízszeres áron. Ráadásul utólag vettem észre, hogy minden rendeléshez egy ajakbalzsam jár ajándékba. :)
Ennyi körülbelül a történet, teszteket a későbbiekben láthattok majd természetesen.

8 megjegyzés :

Szép kis csomag, kíváncsi vagyok a tesztekre, legfőképp a szemöldökfilcre és a beauty blenderre :) Az ajándék rágógumis ajakbalzsam nagyon szuper dolog, szerintem hamar elfogyasztod :)

A beauty blender nekem is nagyon izgatja a fantáziám, de a szemöldök szettet is szívesen elfogadnám :)

Nem semmi. Alig várom a teszteket, főleg a tusokat. Nagyon szép kis csomag és aztaaaa de jó áron.:D
(Andi)

Én is várom a teszteket! :) A beauty blender nagyon érdekesnem tűnik, de a színes tusok is nagyon érdekelnek! :)

szupi. :) a 117es műszempilla nekem is megvan és imádom.
ha érdekel, akkor írtam róla itt: http://potyismink.blogspot.com/2011/07/nyx-muszempilla-teszt.html
az amúgy tényleg hihetetlen, hogy itthon 10szer több pénzt próbálnak leakasztani rólunk egy termékért..

Nagyon várom a teszteket a tusokról :) Jó kis csomag, jól választottál...

Szia! Lenne egy technikai jellegű kérdésem, nem kellett vámot fizetned a rendelés után? Én is gondolkozom azon, hogy most rendelek, és ezért jó lenne tudni :)!

Nem kellett egyáltalán vámot fizetnem, mindig sokkal kevesebb összeget írnak rá, mint amennyi valójában, úgyhogy nagyon rendes a webshop és így plusz költség sincsen. :)

Megjegyzés küldése