2011. július 20., szerda

Mit viszek magammal Izraelbe? - Smink

Ez a csomag szűkebbre sikeredett szerencsére, tényleg mindenből az alapot viszem, valószínű se időm, se kedvem nem lesz rengeteget sminkelni. Azért arra nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit bírnak majd a termékek, ebben a klímában. Kettő részre osztottam a dolgokat, van egy nagyobb és egy kisebb neszi, a nagy a bőröndbe kerül, a kicsi a kézipoggyászba, ha igazítani kell útközben, illetve azt tervezem hogy máskor is ezt a kicsi piperetáskát viszem magammal.Utazó ecsetszett (Sigma), paletta (Unii), kettő krémes szemhéjfesték (Avon - lila, Max Factor - barna), golyós szem alatti korrektor (Garnier),Vízálló szempillaspirál (Max Factor), szemhéjalapozó (UDPP), korall rúzs (Maybelline), korall szájfény (Manhattan), korrektor (MAC), krémpirosító (Max Factor), Highlighter (Catrice), BB krém (Skin79), kettő natúr körömlakk (essence), és egy mini reszelő (essence).
A krémes szemhéjfestékeket csak gyorsan feldobom, ha rohanok, tartósak, bírják a meleget is, a körömlakkokból nem csinálok nagy ügyet, olyat választottam, ami ha elkezd kopni, de nincs időm átlakkozni, akkor se látszódjon nagyon. BB krémben fényvédő és fedés, szuper kombináció, erre kerül majd a krémpirosító, ami szintén tartós és a végén kabukival a púderalapozó.

 A Unii palettám. Nemsokára lesz róla bejegyzés. Ebben viszem a MAC szemhéjpúdereim, illetve egy szemöldökceruzát az Avontól és egy sima barna szemceruzát.
Az utazó ecsetszett, amiből kivettem a sima alapozó ecsetet, mert nem viszek folyékony alapozót, a BB krémet meg úgyis kézzel viszem fel. A cipzáras részben pedig vannak plusz ecsetek, kettő Sigma még és pár essence.
Ezeket viszem a kézitáskámban. Púderalapozó (MAC), Bronzosító (MAC) kabuki ecset (Sigma), mini reszelő (essence) rózsaszín rúzs (Maybelline), szájfény (essence), mattító lapocskák (essence), összecsukható hajkefe (Avon)

Én ezeket viszem magammal a Nagy Utazásra! :) 30-án reggel jövök vissza, de beidőzítettem öt posztot, hogy addig se unatkozzatok, a 10 nap azért sok idő! Addig is nyugodtan írjatok emailt, kommenteket ide, illetve a facebookra is! :)
Sziasztok! ;)


9 megjegyzés :

Jó utat, élményekben gazdag nyaralást! :)

Jó összeállítás, tényleg mindenből csak a legszükségesebb kell, így is az lesz a végén, hogy Úristen, de nehéz a bőröndöm! :D Érezd jól magad, fotózz sokat és Biodermával ill. BB krémmel védett napbarnított bőrszínt kívánok Neked! :)

Nekem is tetszik, kíváncsi leszek, nekem sikerül-e majd ilyen klasszul összeválogatnom az utazó sminkcsomagot, de az még nem most lesz, neked viszont jó nyaralást! :)

Szia! Azt szeretném kérdezni, hogy a lila mac szemhéjpúdert, és amelyik felette van, és a jobb alsót hogy hívják? olcsóbb ez a tartóka, mint a macben a 12-es (3000 körül van)?
köszönöm: Encsi

Vigyázz magadra, és nagyon kellemes 10 napot kívánok:-)

jó utat, biztosan csodásan fogod érezni magad!=)

Köszi csajok!
Encsi, nem olcsóbb, drágább, olyan 6000 ft körülire jött ki, de ha sokat utazol, megéri, hogy ne törjenek össze a cuccaid... A lila neve Nocturnelle, felette a Paradisco, a jobb alsó pedig a Wedge.

Megjegyzés küldése